25/6 2014: Foredrag med Robert Lubarski

Love Intensive – kærlighedsundervisning for voksne

25. juni kl. 19 i Thorning Forsamlingshus – Blichersvej 35, Thorning, 8620 Kjellerup – PRIS: 150,-

215883_10150263065404199_8050769_nHvordan lærer vi hjertets visdom at kende, og hvordan bruger vi denne visdom til at vise os vej når vi er faret vild?
Hvordan lærer vi at bruge seksualitetens kraft, og hvordan bruger vi elskoven til personlig udvikling?

Den meget omtalte sexolog, parterapeut og kærligheds-shaman Robert Lubarski – kendt fra parforholdspanelet på TV2’s Go’morgen Danmark – sætter sind og hjerter igang med hans spirituelle poweraften, som er så meget mere end et foredrag.
Det er ren visdom til hjertet, som kan mærkes og sætter dybe spor i sjælen.
Et “farligt”, intenst. kærligt og sexet foredrag med fordybelse.

Læs hvad andre siger om Robert Lubarskis foredrag

OPLEV TV2S KÆRLIGHEDS-SHAMAN

Foredrag med Robert Lubarski

Se plakaten

Det er med stor fornøjelse, jeg kan invitere til  et fantastisk foredrag i Thorning, når den karismatiske og spændende ‘kærligheds-shaman’ Robert Lubarski kommer til byen.
Kærlighed, seksualitet og parforhold kan ses fra mange vinkler – jeg har min måde og Robert Lubarski har sin – men det er altid interessant at opleve et nyt perspektiv. Robert Lubarski er både provokerende og højtflyvende, men også kærlig, nærværende og intens. Hans foredrag skubber til dig og kan sætte gang i nye tanker. Og det er bestemt ikke kedeligt.

Han har tilbudt at komme omkring særlige emner, som rører sig hos aftenens publikum – så hvis du har et spørgsmål du vil stille på forhånd, kan du skrive en mail til mig på mai@optionz.dk.

Køb din billet her: