20/11 2014: Tantraforedrag med Susanne Mikaella Veierbæk

Gå glad i gang med at elske dig selv og ikke mindst din mand eller kvinde

Susanen Mikaella Veierbæk SmilTantraforedrag ved sexolog, parterapeut og tantramassagebehandler, Susanne Mikaella Veierbæk

20. november kl. 19 i Thorning Forsamlingshus – Blichersvej 35, Thorning, 8620 Kjellerup – PRIS: 150,-

Hvordan ville verden se ud, hvis mænd og kvinder hver især lærte deres egen seksuelle energi at kende, begyndte at lære af hinandens forskelligheder og give hinanden, hvad de hver især har brug for?

Dette foredrag handler om essensen af mandens og kvindens seksuelle forskelligheder og om, hvordan vi ofte går skævt af hinanden.

Det handler også om, hvordan man kan respektere hinanden og være sammen i et forhold, så begge parter hver især vokser og finder egen indre glæde – til gavn for både sig selv, forholdet til partneren, til børnene og til kollegerne.

  • Vidste du at berøring skaber indre glæde?
  • Vidste du at 80 procent af dem, der bliver skilt, ikke bliver lykkeligere af at blive skilt?
  • Vidste du at mænd/kvinder i parforhold oftere har sex end singler?
  • Vidste du at mænd/kvinder, der lever i parforhold lever længere?

Susanne Mikaella Veierbæk fra Livsglædecentret ved Roskilde besøger Jylland i november, hvor hun vil fortælle om, hvordan man kan skabe små mirakler i sit daglige liv ved hjælp af enkle teknikker fra den ældgamle visdom, der ligger i Tantra-metoden.

Med sine 25 års erfaring som behandler og som daglig leder af Livsglædecentret ved Roskilde, skaber Susanne Mikaella Veierbæk med sin åbenhed, ligefremhed og humor, en stærk kontakt til sit publikum, når hun med udgangspunkt i tantraens verden, tager fat på spørgsmål som:

Hvad er livsglæde, og hvad betyder livsglæde for dig i hverdagen? Hun giver en række bud på, hvordan du kan få mere livsglæde ind i din hverdag, og hvordan du kan skabe bedre kontakt til dig selv og dermed også til verden omkring dig.

Er du kørt træt i parforholdet, eller ønsker du at møde den store kærlighed? så der også der råd at hente i tantraens verden:
Hør hvordan gnisten i kærligheden kan bevares og vedligeholdes eller genfindes efter mange års ægteskab eller få bud på, hvordan du kan gøre dig modtagelig for mødet med ”Ridderen eller prinsessen på den hvide hest”.

Vores sexliv er en del af tantraens hemmelighed, og Susanne Mikaella Veierbæk vil også komme omkring spørgsmål som: Sex som kærlighedsprog, er det overhovedet muligt? Ja, det er muligt, og du får her lidt om kønsdelenes hemmeligheder, samt indsigt i den seksuelle energi, som er den bærende kraft for vores kreativitet og livslyst.

Susanne Mikaella Veierbæks fordomsfri og ægte imødekommende måde at behandle mennesker på, gør, at folk gerne kommer langvejs fra for at få en samtale og en Tantramassage behandling i Livsglædecentret ved Roskilde. Hun kan hjælpe folk med mange forskellige problematikker. Blandt hendes klienter kan nævnes: Par, både yngre og ældre, som har mistet gnisten i deres forhold, kvinder med manglende seksuel lyst, kvinder og mænd som tidligt i deres liv har været udsat for overgreb, mænd som slås med rejsningsproblemer eller mennesker, som slet og ret ønsker at arbejde med sig selv og sin seksualitet for at få et frodigere liv.

Nu har du chancen for at komme og høre hende fortælle, og har du spørgsmål undervejs, vil der også være plads til det.
Man kan læse mere om Livsglædecentret på www.livsglaedecentret.dk