Lucy skovLær at forene styrken fra køn, hjerte og sind, og få mulighed for at arbejde i dybden med at udfolde det uudnyttede potentiale, som ligger i den seksuelle energi og livskraft, Erogi.

Det er lykkes mig at få Lucy Vittrup til at komme og give foredrag om Erogi i Thornings forsamlingshus

Torsdag den 29. januar 2015.

Lucy Vittrup, som har boet i Silkeborg, er coach, inspirator, forfatter og livselsker. Hun har gennem mere end 15 år været fast personlig coach på TV-shows som X-Factor, Vild med dans og Scenen er din, og er lige nu aktuel med bogen “Erogi – Gør din seksualitet til din personlige styrke”.

Erogi er en smuk rejse ind i erotikkens og seksualitetens krinkelkroge. Begrebet Erogi er en sammensmeltning af erotik og energi, og med Lucy Vittrup lærer du at forløse din erotiske energi og blive et autentisk menneske.

Erogi er et potentiale, vi alle er født med, og vi får indsigt i, hvordan vores seksualitet kan blive en kraftfuld kilde til personlig udvikling, større livsbalance og mere gennemslagskraft. Får vi først forløst denne livskraft, vil vi opleve, at vores liv udvikler sig med stormskridt.

Det bliver en aften hvor Lucy i 3 timer deler ud af sin viden og hvor hun inddrager de fremmødte i form af øvelser.

Erogi er ikke sexteknikker, parterapi eller redskaber til konkret seksuel lyst til en partner.

Men det er for dem, der er klar til at tage udfordringen op med at inddrage sin seksualitet som ressource og udvikle sig videre til et nyt niveau både fysisk, mentalt og åndeligt. Dermed vil du blive i stand til at skabe endnu stærkere forbindelser til både dig selv og andre.

Køb billetten her:

Kan du ikke vente med at høre mere om Erogi så kan Lucys bog købes her: http://bit.ly/1rByr0m.Erogi bog