Susanen Mikaella Veierbæk SmilForedrag om livsglæde, kærlighed og bedre sex med sexolog og tantrabehandler Susanne Mikaella Veierbæk torsdag 20. november i Thorning Forsamlingshus.
Billetter til foredraget kan købes på www.optionz.dk inden 13. november.

Den kendte tantrabehandler og sexolog Susanne Mikaella Veierbæk skræller alle mysterierne om den østerlandske livsfilosofi væk. Nu kan midtjyderne endelig opleve hendes åbne og ligefremme foredrag om livsglæde, kærlighed og bedre sex i Thorning Forsamlingshus, hvor hun vil fortælle om, hvordan man kan skabe små mirakler i sit daglige liv ved hjælp af enkle teknikker fra den ældgamle visdom, der ligger i Tantra-metoden.

– Tantra handler om nærvær, bevidsthed og kærlighed. At leve i nuet og have en bedre kontakt med sig selv, fortæller Susanne Mikaella Veierbæk, der har 25 års erfaring som behandler og daglig leder af Livsglædecentret ved Roskilde.

ELSK DIG SELV OG DIN PARTNER
Susannes foredrag handler om essensen af mandens og kvindens seksuelle forskelligheder og om, hvordan vi ofte går skævt af hinanden.

– Det handler også om, hvordan man kan respektere hinanden og være sammen i et forhold, så begge parter hver især vokser og finder egen indre glæde – til gavn for både sig selv, forholdet til partneren, til børnene og til kollegerne, siger Susanne.

– Vores sexliv er en del af tantraens hemmelighed. Det er muligt at bruge sex som kærlighedssprog, og du får her lidt om kønsdelenes hemmeligheder, samt indsigt i den seksuelle energi, som er den bærende kraft for vores kreativitet og livslyst.

Hun giver også en række bud på, hvordan du kan få mere livsglæde ind i din hverdag, og hvordan du kan skabe bedre kontakt til dig selv og dermed også til verden omkring dig.

– Jeg kommer også ind på, hvordan gnisten i kærligheden kan bevares og vedligeholdes eller genfindes efter mange års ægteskab, og giver bud på, hvordan du kan gøre dig modtagelig for mødet med ”Ridderen eller prinsessen på den hvide hest”.

NYE VINKLER PÅ LIVET
Foredraget arrangeres af Thornings egen sexolog og parterapeut, Mai MacKayzee fra Optionz.dk, der tidligere i år havde en anden kendt sexolog, Robert Lubarski, på besøg i Thorning Forsamlinghus.

– Der er mange metoder og indgange til et bedre kærlighedsliv, og jeg vil gerne være med til at præsentere nye vinkler på livet fra spændende foredragsholdere, fortæller Mai MacKayzee om baggrunden for foredragsrækken i Thorning Forsamlingshus.

– Susanne Mikaella Veierbæk skaber med sin åbenhed, ligefremhed og humor en stærk kontakt til sit publikum. Hendes fordomsfri og ægte imødekommende måde at behandle mennesker på gør, at folk gerne rejser langt for at høre hende. Nu kommer hun her til området, og giver midtjyderne chancen for at opleve hende, og har man spørgsmål undervejs, vil der også være plads til det, siger Mai MacKayzee.

Billetter til foredraget kan købes på www.optionz.dk inden 13. november.

Læs mere om Susanne Mikaella Veierbæk på Facebook:

https://www.facebook.com/Livsglaedecentret