Foredrag med Robert Lubarski

Se plakaten

Kom til en inspirerende og intens aften med Robert Lubarski – onsdag 25. juni i Thorning.

Billetter til 150,- kan købes her:   http://billetto.dk/robert-lubarski—love-intensive

Her er et udpluk af, hvad andre tidligere har sagt om Robert Lubarskis foredrag:

”Det var en stor glæde og fornøjelse hvad du bidrog med. Med din ærlighed, autenticitet, følsomhed, skarpsindighed,veltalenhed, gennemslagskraft og humor var dit oplæg og din afsmittende væren lige præcis den start, jeg ønskede for dagen.”
Mia Lyberth

”Robert fangede min fulde opmærksomhed, ved selv at være åben og sårbar, ved at fortælle om sit eget liv og egne følelser. Det blev nærværende og var fyldt med varme og humor. Jeg vil bestemt holde øje med hvor og hvornår han holder flere foredrag, for jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst er gået fra sådan et, med sådan en taknemmelighedsfølelse, og noget jeg virkelig har kunne bruge i mit forhold til alle mennesker i mit liv.
Ivalo Alvira

”Min varmeste anbefaling. Robert taler autentisk og med et åbent hjerte til mine følelser og længsler, så jeg kropsligt kan mærke, hvad han taler om. Ordene er nøgne, hudløse, befriende og helt uden bullshit! Betingelsesløs kærlighed, at smide maskerne, at overgive sig til hinanden og passionen!”
Marianne Rosendal

”En af de ting jeg sætter størst pris på ved dine foredrag er din ærlighed.  Din måde at dele fra hjertet på. Derudover er du jo en levende fortæller, men ærlighed – det er udgangspunktet for trygheden. Tak”
Lea Wiese Gosvig