Pressemeddelelse 12/6-2014:

Robert Lubarski – sexolog, parterapeut og ’kærligheds-shaman’ kendt fra flere TV2-programmer – kommer til Thorning Forsamlingshus onsdag 25. juni kl. 19 med sit foredrag ”Love Intensive” om kærlighedens kraft.

RobertLubarski“Vi har så mange ideer om parforholdet, og ofte bliver vi forblændet af alle de ting, vi skal gøre for at skabe det ”rigtige parforhold”, så vi glemmer essensen – nemlig, den sande kærlighed. Vi kan være sammen, men alligevel føle os ensomme. Alt imens dagene går, og vi skændes eller mangler nærhed, sex eller eventyr, så kender vores hjerte opskriften. Opskriften på kærlighed.”

Ordene kommer fra Robert Lubarski, og er et af de budskaber, han fremfører i sine foredrag om kærlighedens skabende kraft.

”Uanset om du er single eller i parforhold, så venter dit livs kærlighedshistorie på dig. Det er nemlig sådan, at når dit hjerte åbner sig, så finder alle de begivenheder dig, som vil dit sande hjerte. Denne aften vil ære hjertets visdom, og hvordan du bruger denne visdom til at vise dig vejen, når du er faret vild,” fortæller han om det foredrag, han skal holde i Thorning Forsamlingshus.

Arrangøren er Mai MacKayzee, der selv er coach, terapeut og sexolog i Thorning med firmaet Optionz.dk, og hun ser frem til en aften, der kan vise publikum andre og nye vinkler på kærlighed og parforhold.

”Kærlighed, seksualitet og parforhold kan ses fra mange vinkler – jeg har min måde at aarbejde på og Robert Lubarski har sin – men det er altid interessant at opleve et nyt perspektiv,” mener Mai MacKayzee. Hun har selv oplevet Robert Lubarski, og greb muligheden for at invitere ham til Thorning, da chancen bød sig.

”Det er en fornøjelse, at han vil komme til vores by. Han er både provokerende og højtflyvende, men også kærlig, nærværende og intens. Hans foredrag skubber til dig og kan sætte gang i nye tanker. Og det er bestemt ikke kedeligt,” fortæller hun.

Robert Lubarski blev først landskendt, da han sammen med blandt andet Joan Ørting medvirkede i dokumentarserien Sexologerne. Siden har han slået sit navn fast på TV2-programmerne Go’Morgen Danmark og Go’Aften Danmark, hvor han sammen med psykologen Kisser Paludan udgør programmets ’parforholdspanel’. Også i Thorning kan man stille spørgsmål til den karismatiske TV-sexolog.

”Hvis man har særlige emner, man gerne vil have belyst – om kærlighed, parforhold, sexualitet eller andet – så har Robert lovet at svare efter bedste evne, og man kan sende en mail til mig på mai@optionz.dk med sit spørgsmål på forhånd,” fortæller Mai MacKayzee fra Optionz.dk.

Mai MacKayzee arbejder som professionel samtalepartner i sin egen virksomhed Optionz.dk i Thorning, hvor hun tilbyder coaching, terapi og rådgivning til enkeltpersoner, par, familier, institutioner og virksomheder. Mai er uddannet pædagog, sexolog, NLP-practitioner, sundhedscoach og systemisk coach. Hun har desuden en diplomuddannelse i Ledelse og Human Ressource Manegement.

For flere informationer og evt. mulighed for at møde Robert Lubarski i forbindelse med foredraget:

Mai MacKayzee
www.optionz.dk
Hosekræmmervej 18, Thorning
8620 Kjellerup

mai@optionz.dk
53 63 39 37